Bent u al een tijdje op zoek naar uw droomauto, maar vindt u deze op dit moment niet in onze collectie? Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van bijzondere auto’s met een rijke uitrusting. Plaats nu een zoekopdracht en wij gaan voor u op zoek binnen ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland.

Zoekopdracht

Vertel ons uw wensen en wij voeren een auto zoekopdracht voor u uit.

Beoordeling

Gevonden? Wij beoordelen uw nog aan te schaffen auto en brengen advies uit.

Afleveren

Na een succesvolle auto zoekopdracht zorgen wij voor een perfecte aflevering.

Uw droomauto nog niet gevonden? Plaats nu een auto zoekopdracht.

Wij gaan op zoek naar uw droomauto en bieden garantie en lease mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over zoekopdrachten

Hoe gaat een auto zoekopdracht in zijn werk?

In eerste instantie worden uw wensen besproken in een oriënterend gesprek. Naar wat voor auto bent u op zoek, wat zijn de mogelijkheden en wat is ongeveer het budget? Hierbij kunnen wij meedenken en adviseren over bepaalde keuzes die gemaakt moeten worden. Daarna kijken we of de auto van uw wensen in Nederland, of misschien in het buitenland beschikbaar is. Uiteraard is een zoekopdracht geheel vrijblijvend totdat een auto gevonden is en er overeenstemming is over de koop.

Wat gebeurt er als een auto naar mijn wens gevonden is?

Wanneer er één of meerdere auto’s gevonden zijn die aan uw wensen voldoen, dan worden deze opties met u besproken. U kunt er van uit gaan dat de opties die u aangeboden krijgt altijd voldoen aan kwaliteitseisen van Autorivo. Wij stellen hoge eisen aan de auto’s die door ons verkocht worden en het beoordelen van deze voertuigen is een van onze expertises. De beoordeling gaat dan ook verder dan slechts een check op de historie. Is er een auto bij die uw interesse heeft gewekt, dan gaan we daarover in onderhandeling en wordt deze auto u aangeboden.

Zit er garantie op een auto die via zoekopdracht wordt gekocht?

Uiteraard geven wij garantie op onze verkochte auto’s. U krijgt bij ons altijd 6 maanden garantie op een bij Autorivo aangeschafte auto tenzij anders overeengekomen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra garanties af te sluiten.

Is het mogelijk een auto in te ruilen wanneer ik een zoekopdracht plaats?

Wanneer u een auto koopt via een zoekopdracht kunt u uw huidige auto inruilen. De inruilwaarde wordt bepaald tijdens de oriënterende gesprekken voorafgaand aan een zoekopdracht.

Is het mogelijk om te leasen?

Leasemogelijkheden zijn er voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Denkt u er over om een auto te kopen met een externe financiering? Bij Autorivo verzorgen wij desgewenst het totale traject van financieringsaanvraag voor onze klanten. Vraagt u gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Kan ik helpen?

Bel nu: 06 50 98 63 90 Stuur een bericht via WhatsApp: 06 50 98 63 90

Waarom Autorivo?

  • Jonge auto's met fabrieksgarantie of garantie van Autorivo
  • No nonsense en auto's kopen in ongedwongen sfeer
  • Full service prijzen inclusief garantie en afleverkosten
  • Lease, import en zoekopdrachten mogelijk