Een auto importeren uit Duitsland kan een aantrekkelijke manier zijn om een zeer complete auto te kopen. Echter, importeren omvat ook een aantal ingewikkelde zaken, zoals bijvoorbeeld de belastingtechnische aspecten. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het importeren van auto’s uit Duitsland, minimaal 6 maanden garantie en lease mogelijkheden op geïmporteerde auto’s.

Beoordelen

Beoordeling van de aan te schaffen auto

Adviseren

Adviseren over de verschillende mogelijkheden

Afleveren

Het afleveren van de auto in perfecte staat

Wilt u een auto importeren uit Duitsland?

Autorivo verzorgt van A tot Z de import van auto’s uit Duitsland. Zullen we samen de mogelijkheden bespreken?

Veel gestelde vragen over importbegeleiding

Wat zijn de voordelen van het invoeren van een auto uit Duitsland?

Duitsland is een echt autoland. Het uitrustingsniveau van een gemiddelde auto ligt in Duitsland stukken hoger dan in Nederland. Bovendien worden de mooiste uitvoeringen als demonstratieauto’s ingezet bij Duitse dealerbedrijven. Deze verschijnen vervolgens na korte tijd op de markt. Dit betekent dat er rijk uitgeruste auto’s met zeer weinig kilometers beschikbaar zijn, met aanzienlijke kortingen ten opzichte van nieuwe auto’s. Bovendien is het aanbod vele malen groter en zijn nieuwe modellen soms eerder beschikbaar.

Hoe gaat importbegeleiding in zijn werk?

Wanneer u een auto in het buitenland heeft gezien kunnen wij voor u het aankoopproces verzorgen. Wij regelen de aankoop, het transport naar Nederland en vervolgens het importtraject en bijbehorende aflevering. Ditzelfde traject kan ook doorlopen worden bij een zoekopdracht. Wanneer u bij ons komt voor het invoeren van een auto uit Duitsland zullen wij u na een oriënterend gesprek eerst voorzien van een advies op maat. Daarna gaan wij binnen ons netwerk op zoek gaan naar een geschikte auto die uiteraard voldoet aan onze uitvoerige en strenge eisen.

Kan ik ook zelf een auto importeren?

Natuurlijk kunt u zelf een auto importeren. Echter, er zitten best wat haken en ogen aan het hele traject, alsmede onvermijdelijke kosten. Denk hierbij aan kosten voor transport of een tijdelijk uitvoerkenteken. Indien u hier geen ervaring mee heeft is het een verstandige keuze om dit door een professional te laten organiseren. Autorivo ontzorgt u met plezier en levert ook nog eens minimaal 6 maanden garantie en leasemogelijkheden.

Is inruil ook mogelijk als ik een auto laat importeren?

Ook als u gebruik maakt van de importservice van Autorivo bieden wij de mogelijkheid uw oude auto in te ruilen.

Heb ik garantie wanneer ik een auto importeer uit Duitsland?

Zoals op alle auto’s die wij aanbieden, geeft Autorivo ook op ingevoerde auto’s een garantie van 6 maanden. In veel gevallen zijn er nog fabrieksgaranties van toepassing. In overleg zijn er uiteraard allerlei mogelijkheden om aanvullende afspraken te maken over de garanties.

Kan in een uit Duitsland geïmporteerde auto leasen?

Ook als u een auto laat importeren uit Duitsland is Lease mogelijk. Wij regelen snel en adequaat de financiering voor auto’s in alle prijsklassen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Lees hier meer over de lease mogelijkheden.

Kan ik helpen?

Bel nu: 0599 21 34 02 Stuur een bericht via WhatsApp: 06 50 98 63 90

Waarom Autorivo?

  • Jonge auto's met fabrieksgarantie of garantie van Autorivo
  • No nonsense en auto's kopen in ongedwongen sfeer
  • Full service prijzen inclusief garantie en afleverkosten
  • Lease, import en zoekopdrachten mogelijk